All Inclusive Verhuizen Team

Alexander

Na enkele jaren in de wijnhandel, was het tijd om de handen uit de mouwen te steken!
Begonnen met een bus, en voornamelijk kunst te vervoeren, is mede door Alexander All Inclusive Verhuizen ontstaan. Zijn humor, spontaniteit en professionaliteit neemt meteen de verhuis stress weg bij de klanten, en zorgt voor de juiste sfeer.

 

Dennis

Na jarenlang personal trainerĀ  is Dennis in het bedrijf gekomen.
Hij heeft een neutrale kijk en praktische oplossingen. Met zijn humor en spierbundels is hij een aanwinst voor All Inclusive Verhuizingen.Verhuizen is zijn hobby!

 

Cedric

Een kracht met ervaring! In zijn jonge jaren meubelbezorger en daarna havenarbeider, dus van aanpakken weet deze sportieve Amsterdammer wel.

Gezelligheid en professionaliteit zijn voor een verhuizing belangrijk, en dat kan hij als de beste.

 

Hennie

Een ouwe reus in het vak! Hennie is van origine in het theater werkzaam, waar hij over de verlichting gaat. Aanpakken en oplossingen vinden is dat ook zijn specialiteit. Tevens is hij de Mac Gyver van het bedrijf, voor alle problemen heeft hij simpele oplossingen en is hij met recht onze Handyman.

 

Auke

Woningen ontruimen en kleine klussen doen, is Auke zijn specialiteit.
Na 30 jaar trouwe dienst bij woningbouw vereniging Stadgenoot, is hij met vervroegd pensioen gegaan, maar wil graag zijn vrije dagen slijten met klusjes doen en helpen met kleine verhuizingen.

Begonnen als timmerman, toen vakmannen nog echte vakmannen waren, demonteren of monteren van meubels is zijn specialiteit, en kleine klussen in huis.

 

Laurence

De administratie moet natuurlijk ook gedaan worden! Vergunningen geregeld, facturen maken, maarook facturen betalen, dat is wat onze binnendienst graag doet.

Als office manager van een kantoor met 1 vrouw, heb je het best druk, zeker in de mannen wereld van verhuizers! Maar ze weet haar mannetje te staan.